Процедури

Физиотерапия

 1. Лечение с НЧТ, СЧТ, СМТ и руски токове.
 2. магнитотерапия
 3. лечение с ВЧТ
 4. лазертерапия
 5. топлотерапия
 6. криотерапия
 7. лечение с видими лъчи
 8. електростимулация
 9. Ултразвукова терапия
 10. лимфни дренажи
 11. вакумен масаж
 12. апаратен масаж
 13. инхалационна терапия
 14. Вихрова вана за ръце

Кинезитерапия

 1. индивидуална лечебна гимнастика
 2. групова лечебна гимнастика
 3. механотерапия
 4. пулитерапия
 5. суспенсна терапия

Масажи​

 1. Лечебен масаж – ръчен и механичен
 2. Класически частичен масаж – 30 мин
 3. Класически цялостен масаж – 60 мин.
 4. Лимфен масаж (дренаж)

ВСД

 1. акупункура
 2. мануална терапия
 3. акупресура

Магнит

Предназначен за терапия с магнитно поле. Намира приложение за лечение на възпалителни процеси, трофични рани, тромбофлебити, бронхиална астма, уртикарии, склеродермии,

възпалителни процеси на ставите, възпалителни процеси на гениталиите, неврити, радикулити и др.

За релаксация при повишен мускулен тонус, за редуциране на болков

Maсажна яка

синдром, ободряване на психиката, понижаване на високо кръвно налягане и подобряване на дейността на сърдечно-съдовата система.

Лазертерапия

Извършват се нискоинтензивни (меки) лазери ,излъчващи сноп видими и инфрачервени лъчи.Процедурата има изразен противовъзпалителен, болкоуспокояващ ,регенеративен и стимулиращ имунитета ефект.

Вакуумен апарат

Предназначен за лесно фиксиране на електродите за електротерапия. Използвайки вакуумни вендузи фиксирането към тялото на пациента е изключително лесно.

Масажно легло с водно налягане

Сух тип масажна система, където пациентът е напълно облекчен. Леглото е екипирано с 6 различни вида масажна последователност, 5 степени на налягане на водата и силиконова подложка.
Този продукт има значително по-добро представяне и характеристики от съществуващите масажни легла с водно налягане.

Системата помага за отпускане на мускулите, ускоряване на метаболизма, стимулира циркулацията на кръвта. Използва се като алтернативно лечение при нервни възпаления и ставни болки.

Компресорна Терапевтична Система /Лимфен дренаж/ използва разширяващи ръкави, които помагат на циркулацията на кръвта и предотвратяват кръвни тромби.

Лимфен дренаж

Намира приложение при оток на лимфните възли, парализация на крайниците, конвулсии на крайниците, хронични заболявания на вените, стопяване на мазнините, ревматоиден артрит, подобрява чревната перисталтика, изтръпнали ръце и крака, намаление на стреса, ефект на физически упражнения, желание за еластична кожа и здраво тяло.

Компютъризиран електромагнитен интерферентен стимулатор.

Интерферентен стимулатор

Използва компютърно контролирани електрични пулсации, за да стимулира взаимодействието между клетките и увредените меки тъканни нерви с цел премахване на болката. GP-500 H показва изключително добри резултати за хронични дискови болки, ставни болки и след операционна мускулна регенерация-обезболяващо действие.

Електротерапия

Неинвазивен терапевтичен метод, базиран на електрически ток, който минава през човешката тъкан. Електрическият ток се прилага чрез използване на електроди, които се поставят върху кожата на пациента. Използването на електротерапия е прието в областта на: рехабилитацията на остра и хронична болка, лечение на нервно-мускулни дисфункции, подобряване на мобилността, за

намаляване на остри и хронични отоци, подобряване на притока на кръв по перифериите и зарастване на тъкани.

Терапевтичен ултразвук

Прилага се при остри травматични и възпалителни заболявания, хроничен ревматизъм и артритни състояния, както и за облекчаване на болката. Използва се и за фонофореза – предаване на медикаменти през кожата под

действието на ултразвук. Галваничният изход се използва за йонофореза – проникване на медикаменти през кожата с помощта на електрически ток.